Rootsi pakkematerjali tootja kasum tõusis Eestis järsult

Pakend
Pakend

Rootslaste omanduses pakkematerjali tootja Boardic Eesti kasum kasvas eelmisel aastal järsult.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et tööstusliku pakkematerjali tootmisega ja puitaluste tootmisega tegelev Boardic Eesti OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal (eelneva aastaga võrreldes) 8,5 protsenti 4,96 miljoni euroni. Ärikasum suurenes lausa 128 911 euro võrra 307 191 euroni (+72,3 protsenti).

Ettevõte palkas 2016. aastal juurde ühe töötaja ning 31. detsembri seisuga oli firmas 39 töötajat. Käive töötaja kohta kasvas 5,7 protsendi võrra 127 123 euroni. Keskmine brutotasu kasvas 2 protsenti 1039 euroni.

Ettevõte kirjutas oma tegevusaruandes, et kvalifitseeritud tööjõu leidmisega on neil raskusi. 2017. aastal alustavad tööd uus tegevjuht, raamatupidaja ja logistik. Boardic investeeris ka põhivarasse – soetati uus saepink ja tõstuk. Suurem osa oma toodetest eksporditakse Rootsi ja Saksamaale. Eestis on klientideks toiduainete-, mööbli-, elektroonika- ja muud tööstusfirmad.

Boardic Eesti OÜ on Rootsi firma Boardic AB tütarettevõte. Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara