Autor: Tööstusuudised.ee • 29. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palo: Skeleton Technologies on ehe näide heast ideest ja ambitsioonikusest

Urve Palo
Foto: Raul Mee
Tänasel Skeleton Technologies tehase avamisel Saksamaal Großröhrsdorfis ütles ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, et Skeleton Technologies on arenenud kohalikust start-upist globaalseks tööstusettevõtteks.

„Skeleton Technologies on ehe näide sellest, kui hea idee ja ambitsioonikus saavad kokku – sel juhul ei ole raha ega talendid kunagi takistuseks,“ sõnas Palo pressiteates.

„Ettevõtte kiire kasv ja rahvusvaheline edu on järjekordne näide sellest, et riigi väiksus ei ole takistuseks saavutamaks suuri läbimurdeid. Tänapäeval on edu valemiks oskus mõelda „kastist väljas“, julgus katsetada, oskus partnereid leida ning valmisolek innovatsiooni panustada,“ märkis minister ning lisas, et ettevõtted nagu Skype, Skeleton ja Transferwise on inspiratsiooniks ja innustuseks ka teistele. 

Energiasalvesteid tootev Skeleton Technologies avab sel kolmapäeval Saksamaal Dresdeni lähistel tehase, mille nimel on firma tööd teinud juba aastaid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077