Konverents Tark Tööstus - vaata galeriid!

Konverents "Tark Tööstus: Indutry 4.0 Eestis".
Konverents "Tark Tööstus: Indutry 4.0 Eestis".

10. märtsil toimus Äripäeva teemaveebi tööstusuudised.ee ja IMECCi korraldatud konverents "Tark Tööstus: Industry 4.0 Eestis", kuhu kogunes pea 120 osalejat. Vaata galeriist, kes kohal olid.

Konverentsi avasõnad lausus ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, kes sõnas, et madalat palgataset ei ole mõtet taga nutta ja peame leppima sellega, et madal palgatase ei ole enam meie konkurentsieelis ega saagi  enam olema. "Peame keskenduma sellele, mida saame muuta. See on tootlikkuse tõstmine," sõnas Palo avakõnes.  

"Valitsus on vastu võtmas reforme, mis avaldavad positiivset mõju tööjõuturule. Me soovime edasi minna nullbürokraatiaga. Suurendame investeeringuid infrastuktuuri ja oleme valmis katsetama erisustega tööjõumaksudes," sõnas minister.  

"Meil on vajalik, et erasektor järjest digitaliseeruks ja automatiseeruks. Valitsusel on plaan, kuidas tööstureid selles aidata. Mina olen loomult optimist ja näen tööstuse madalas tootlikkuses väljakutset. Usun, et targalt ja läbimõeldult tegutsedes on meil võimalus kasvatada inimeste jõukust ja konkurentsivõimet," rääkis Urve Palo.  

Konverentsil analüüsiti Industry 4.0 ehk Tööstus 4.0 hetkeseisu Eestis ning tehti ka ülevaade kaasaegsetest tehnoloogiatest. 

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara