10. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Unistuste Tööandja 2017 on Ericsson

Ericsson valiti Eesti Unistuste Tööandjaks 2017
Foto: Meeli Küttim
„Eesti Unistuste Tööandja“ konkursi žürii nimetas „Unistuste Tööandjaks 2017“ Ericsson Eesti ASi, tuues välja, et tegu on ettevõttega, kus ka päriselt inimestest hoolitakse.

„Ericsson Eesti AS on suurepärane näide ettevõttest, mis on ennast teadvustanud ja arendanud väga tugevaks tööandja brändiks ja kasutab seda tugevust sihikindlalt sektori parimate oskustööliste kaasamiseks,“ rääkis konkursi eestvedaja Anu-Mall Naarits Delfile.

„Unistuste Tööandja tiitlit ei anta mitte lihtsalt tuntud ettevõtetele, vaid selle eelduseks on, et sinu töötajad ise oma vaimustust üles näitavad. Ja Ericssonis tundub see vaimustus olevat valdav!" lisas ta. 

Ericssoni Tallinna Tehase personalidirektori Katri Kuuse sõnul toovad töötajate värbamisel eriti noortele sära silmadesse, kui neile pakutakse lisaks põnevale tööle ka edasist karjäärivõimalust 180 riigis, kus ettevõte on esindatud.

„Ericssoni väärtused, milleks on austus, professionaalsus ja visadus, on juba paigas 140 aastat ja neid järgitakse üle maailma,“ rääkis Kuuse.

Loe pikemalt Delfist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077