A. Le Coq külmutas aktsiisitõusu tõttu investeeringud ja palgatõusu

Tarmo Noop
Tarmo Noop

Õllekontsernid Olvi ja Carlsberg hakkavad eelmisel aastal lajatatud ähvardusi Eestis teoks tegema. Ootamatu aktsiisitõusu tõttu on näiteks A. Le Coq sel aastal investeeringud sisuliselt külmutanud, lisaks jäetakse ära töötajate palgatõus.

A. Le Coqi juht Tarmo Noop rääkis Postimehele, et kui tavaliselt jääb nende aastane investeeringute maht 3–7 miljoni euro vahele, siis tänavu on see vaid miljon eurot ja seegi pooliolevate investeeringute lõpetamiseks.

"Mingist arendamisest ei saa kindlasti rääkida. Teeme ainult hädavajalikud investeeringud kvaliteeti, lisaks kui midagi katki läheb," ütles ta.

Kui minevikus on ettevõte igal aastal palku tõstnud, kasvõi natukene, siis sel aastal töötajate tasu ei tõuse. "See võeti töötajate poolt arusaadavalt vastu, sest olukord on tõesti väga keeruline. Me oleme ärivaldkond, mille tingimusi igal aasta halvendatakase."

Loe pikemalt Postimehest

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara