13. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palo: miljarditehase ehitamiseks võib raha küsida Junckeri fondist

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo
Foto: Raul Mee
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo sõnul tasub miljardieurost puidurafineerimistehast planeerivatel ettevõtjatel kaaluda raha küsimist ka nn Junckeri fondist.

Palo ütles Postimehele, et uue suurtehase rajamine on mastaapne ja märgilise tähendusega projekt, mis on Eesti majandusarengule oluline investeering. «Kahtlemata peab sellisele projektile tähelepanu pöörama kogu valitsus. Ma ei kahtle, et tänane valitsus on selleks valmis,» märkis minister.

Mitmed suurinvestorid ja eksperdid on rõhutanud, et metsatöösturite hiigelplaan vajab valitsuse igakülgset toetust. Palo sõnul on riigil praeguseks valmis juba suurinvestori toetus ning planeeritakse ka tehnovõrkudega liitumise toetust. Ühe olulise võimalusena tõi ta veel välja abi küsimise Junckeri fondist.

Pikemalt loe Postimehe majandusveebist

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077