12. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas registreerimine Tootmisjuhtimise kooli

Koolitaja Jari Kukkonen
Foto: Andras Kralla
Äripäeva Akadeemia on alustanud osalejate registreerimist Tootmisjuhtimise kooli, mis kestab tänavu 1. märtsist kuni 13. juunini.

Tootmisjuhtimise kooli teeb eriliseks see, et tegemist on ennekõike praktilise õppega, mis koosneb 6 moodulist ehk kuuest päevast. Selle aja jooksul külastatakse vähemalt 3 tootmisettevõtet. Näiteks saab kohe esimesel päeval näpunäiteid sellest, kuidas ülejäänud elus igal nädalal üks päev kokku hoida.

Tootmisjuhtimise kooli veab Jari Kukkonen, kes on rahvusvahelise taustaga ja kogenud koolitaja-konsultant ning ettevõtja.

Äripäeva Akadeemia Tootmisjuhtimise kool

Koolitaja: Jari Kukkonen

Toimumisaeg: 1. märtsist 13 juunini 2017

Infot koolituse kohta ja registreerida saad SIIN.

„Ma tõestan, et on võimalik toota kiiremini, odavamalt ja parema kvaliteediga nii, et kliendi ja töötajate rahulolu kasvab,“ lubab Kukkonen osalejatele ja lisab, et koolitus ei ole ettevõtte jaoks kulu, vaid pigem investeering.

Äripäeva Akadeemia Tootmisjuhtimise kool sai alguse juba 2012. aasta kevadel. Koolitus toimub kaks korda aastas – üks kord kevadel ja teine sügisel.

Selle aasta kevadine koolitus alustab 1. märtsil ja lõpetab 13. juunil. Kevadisest grupist saab ühtlasi ka Tootmisjuhtimise kooli 10. lend.

Mullu kevadel lõpetanud lennus osales näiteks OÜ Joik tootmisjuht Siiri Käpa, kelle kommentaare saate kuulata allolevast videost.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077