Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuhiks sai Triin Kutberg

Triin Kutberg
Triin Kutberg

Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuhina asus tööle Triin Kutberg, kes on varem töötanud maksu- ja tolliametis.

Kutberg ütles pressiteate vahendusel, et näeb liitu riigisektorile väärtuslikku informatsiooni, analüüsi ja prognoosi pakkuva partnerina nii uue seadusandluse loomisel kui ka olemasolevate regulatsioonide ümbervaatamisel. "Alkoholitootjate ja maaletoojate liit kannab olulist rolli kultuurse alkoholitarbimise edendajana. Liit panustab alkoholi liigtarbimise vähendamisse ning soovib arendada tõhusaimate meetmete leidmisele suunatud diskussiooni,“ ütles ta.

Magistrikraadiga jurist Kutberg töötas alates 2010. aastast maksuametis nii tulude osakonna juristi kui ka sissenõudmise erimenetluse talituse juristi ja peajuristina. Kutberg on omandanud magistrikaadi Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituudis ning lõpetanud sisekaitseakadeemia maksunduse ja tolli erialal.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu eelmine tegevjuht Nele Peil asus 2017. aastast tööle Kaupmeeste liidu tegevjuhina.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liitu kuulub 12 ettevõtet: AS Liviko, Altia Eesti AS, Pernod Ricard Estonia OÜ, AS Prike, Tridens AS, Estonian Spirit OÜ, AS Remedia, Amber Distribution OÜ, Dunker Estonia OÜ, AS Avallone, AS Coca-Cola HBC Eesti ning assotsieerunud liige Brown-Forman Netherlands B.V.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud