9. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tere võib saada uue omaniku

Terel terendab võimalus saada uus omanik.
Foto: Raul Mee
Väidetavalt saab üks Eesti ettevõtte varsti kokkuleppele Tere piimatööstuse ostmiseks, asjaosalised jäävad sel teemal kidakeelseks.

Ärilehele teadaolevalt võib Tere uueks omanikuks saada Maag Grupp, mille üks omanikest Roland Lepp ei kinnita ega lükka seda infot ümber. Tema sõnul ei ole ühtegii lõplikku kokkulepet veel sündinud ega dokumente allkirjastatud, mistõttu ei saa rääkida ka kokkuleppe detailidest.

Kui Tere omanik Oliver Kruuda saab Maagiga lõplikult kokkuleppele, saavad Nordea ja DNB pank oma laenuvõla tervikuna kätte. Terel on nõudeid kokku 48,3 miljoni euro eest, laenuvõlg moodustab sellest ligi 36 miljonit eurot.

Loe pikemalt Ärilehest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077