(Sisuturundus) Taani suurim tööstusliimide pakkuja sisenes Baltikumi turule

Karl Brynningsen  ja Veiko Pedes koostöölepingut allkirjastamas.
Karl Brynningsen ja Veiko Pedes koostöölepingut allkirjastamas.

Taani ja Eesti ettevõtted PKI Supply A/S ning Alpek FL OÜ sõlmisid koostöölepingu tööstusliimide müügiks Baltikumis.

PKI on Taani liimitööstuse turuliider, nende spetsialiteet on ammutuntud ja tunnustatud nii puidutööstuses, ehituses, montaaêitöödel kui pakendamisel. Laia valikuga üldtuntud kvaliteettoodangu kõrval tarnib PKI ka omatoodangut, mille arendamisel tuginetakse enam kui 20-aastasele kogemusele. 

Veiko Peldes, Alpek FL OÜ ostu- ja müügidirektor kinnitab: Koostöö PKI-ga võimaldab klientidele parimaid terviklahendusi. Oleme jõuliselt investeerinud ka Alpeki müügitiimi. Vajadusel suudame pakkuda ka seadmeid, mida tööstused oma igapäevatöös vajavad ning võimekus neid hooldada ja seadistada.

Koostööperspektiivi näeb optimistlikult ka Karl Brynningsen, PKI Supply A/S direktor: Oleme rõõmsad koostöö arengu üle Alpek FL OÜ-ga ning meie ootused on kõrged: prognoosime head müüki nii Eestis kui ka teistes Baltiriikides.

PKI Supply A/S-il on varasemalt olnud koostöö kogemus Alpek FL OÜ-ga puiduliimide müümisel. Koostööleping kahe firma vahel jõustus 1. Novembril 2016.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara