28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlased ostsid Võru aknatehase

Elumaja Tallinnas Astangu 50A, mille aknad tegi RehPol.
Foto: Andras Kralla
Võru linnas üle kahekümne aasta aknaid-uksi tootva ASi RehPol omanikeringis oli septembris vahetus – senine omanik, Äripäeva rikaste TOPis figureeriv Aleksandr Šolkov müüs oma osaluse soomlastele.

Äriregistri andmeil loobus Šolkovi firma OÜ Montem Cat aktsiapakist 2. septembril ja alates 19. oktoobrist on RehPoli ainuomanik OY Evensors. Alates 12. septembrist pole Šolkov enam ka RehPoli juhatuse liige, kirjutab Äripäev. 

„See on minu isiklik asi ja ma ei taha midagi kommenteerida,“ oli Šolkov telefonikõnet vastu võttes üsna tõrges. 

RehPoli tehasejuhi Marek Kaivi kinnitusel käib töö tavalises rütmis.

„Uued omanikud on Võrus käinud tootmist vaatamas, ent kuna kõik on nii värske, ei ole me veel näinud soomlaste konkreetseid tulevikuplaane,“ märkis ta. „Ma loodan, et töö jätkub.“

Loe pikemalt Äripäevast

 

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077