25. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

INSTRUTEC 2016 keskendub uutele tehnoloogiatele

Foto tööstusmessilt Instrutec.
Foto: Eesti Näitused
16.–18. novembril Eesti Näituste messikeskuses toimuva INSTRUTECi põhifookuseks on uued tehnoloogiad ja seadmed, tootearendus, tootmistehnika, tööriistad, allhange ja tehnohooldus.

Messile oodatakse kõiki tööstusvaldkonnas tegelevaid ettevõtjaid ja huvilisi, kes soovivad end kursis hoida tööstusega seotud uuendustega. Läbi aegade on suudetud hoida messil osalejate ja külastajate arvu suhteliselt stabiilsena, mis on jäänud umbes 5000 külastuse juurde, kuid see on kohtumispaigaks kõikidele tööstusvaldkonna tippudele. Kui samal ajal on kogu Euroopas messide hooaeg, siis peavad paljud otsustama, millisel messil osaleda.

Tööstusmessi INSTRUTEC 2016 lisainfot vaata SIIT.

Räägitakse rahastusest

Paralleelselt INSTRUTEC messiga toimuvad erinevad sihtgruppi puudutavad sisulised seminarid, kus saab infot mitmete oluliste teemade ja initsiatiivide osas, millega oleks ettevõtetel kasulik end kursis hoida. Sel aastal räägitakse eraldi EU poolt rahastatud projektidest, mille eesmärk on valdkonda arendada.

Lisaks räägitakse erinevatest IT-lahendustest, mis aitavad tõsta tootmisettevõtete efektiivsust ja automatiseeritust. Reedel, 18. oktoobril on ees ootamas juba traditsiooniline tippjuhtide seminar, mis keskendub väljakutsetele seoses tööjõuga. Samuti on taas tulemas “In-Action” ala, kus sel aastal saab proovida virtuaalreaalsust. ng saks on toimumas nii mõndagi põnevat.

Autor: Triin Ploompuu (Eesti Masinatööstuse Liit) ja Epp Sultsmann (Eesti Näituste AS)

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077