Ekspordi ja impordi indeksid liikusid erisuunaliselt

Eelmise kuuga võrreldes tõusis septembris keskmisest enam ka farmaatsiatoodete hind.
Eelmise kuuga võrreldes tõusis septembris keskmisest enam ka farmaatsiatoodete...

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta septembris võrreldes 2015. aasta septembriga 0,7%, impordihinnaindeks muutus vastavalt -0,3%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta septembris võrreldes augustiga 0,2% ja võrreldes 2015. aasta septembriga 0,7%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis septembris keskmisest enam elektrienergia, mootorsõidukite osade ja lisaseadmete ning farmaatsiatoodete hind, samas langes keemiatoodete, jookide ja ehitusmaterjali hind.

Impordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta septembris võrreldes augustiga 0,6% ja võrreldes 2015. aasta septembriga -0,3%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis septembris keskmisest enam naftasaaduste, elektrienergia ja jalatsite ning nahktoodete hind, langes ehitusmaterjali, väärisesemete ning muude toodete hind. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara