Algas konverents Tööstuse Äriplaan 2017. Kohal on pea 100 osalejat

Tööstuse Äriplaan 2017 Radisson Blu Olümpia konverentsikeskuses.
Tööstuse Äriplaan 2017 Radisson Blu Olümpia konverentsikeskuses.

Täna algas Radisson Blu Olümpia konverentsisaalis Tööstusuudised.ee aasta suursündmus Tööstuse Äriplaan 2017. Kohal on pea 100 osalejat.

Selle aasta konverentsil astuvad lavale Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik, ettevõtlusminister Liisa Oviir, metallitööstusettevõtte Favor tegevjuht Mart Proos, roomikuid tootva Milrem ASi tegevjuht Kuldar Väärsi ja Eesti Kaitsetööstuse Liidu uus tegevjuht Ingvar Pärnamäe, tuulikuid tootva Eleon ASi juht Oleg Sõnajalg, Hyrles OÜ tegevjuht Urmo Sisask, Premia ASi juhatuse esimees Aivar Aus, Eesti Elektroonikatööstuse Liidu tegevjuht Arno Kolk, Elisa asepresident ja IoT lahenduste juht Kari Terho, DNB Panga vanemanalüütik ja krediidianalüüsi osakonna juht Priit Roosimägi.

Päeva lõpus arutatakse, kas Eesti kiire palgakasv on tööstuse jaoks oht või äriplaani osa. Paneelarutelus osalevad ettevõtlusminister Liisa Oviir, Favor tegevjuht Mart Proos, DNB Panga vanemanalüütik Priit Roosimägi ja Ametiühingute Keskliidu juht Peep Peterson. Arutelu modereerib Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Vaata täpsemat kava SIIT.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara