Wermo sai võlast vabaks

ASi Wermo juhataja Raul Vene.
ASi Wermo juhataja Raul Vene.

Saneerimistaagast vabanenud Võru mööblitootja Wermo investeerib jõudsalt seadmetesse ning seni peamiselt allhangetele keskendunud ettevõte on võtnud suuna oma mööblisarjade loomisele.

Uus ajajärk algas eelmise aasta mai lõpus, kui lõppes Wermo saneerimisprotsess. See kestis 33 kuud ja selle ajaga tasus mööblifirma võlausaldajatele vastavalt saneerimiskavale kõik võlad. Pooleteise aasta jooksul on Wermo investeerinud seadmetesse üle poole miljoni euro. Tänavu suvel jõudis müüki mööblisari Fun ning novembris tullakse turule mööblisarjaga Family.

„Teist korda enam saneerimist läbi teha ei tahaks,“ ütles Wermo juhataja Raul Vene. „Siis läks kogu energia selleks, et tehas toimiks, et oleks igapäevast hapnikku. Nüüd saan teha ka pikaajalisi plaane, ei pea mõtlema vaid selle peale, kas raha toodangu eest on laekunud ja kas ma saan materjali õigel ajal kätte.“

Loe pikemalt Äripäevast

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara