Joogitootjate TOP3: kolmanda koha tõi toote kvaliteet

Saaremaa vesi
Saaremaa vesi

Mullu avaldatud TOPi kuuendalt kohalt tänavu kolmandale kerkinud Saaremaa Vesi OÜ ärikasum kasvas aastaga 37% ehk 84 000 euro võrra.

Tegevjuhi ja ühe omaniku Meelis Lonni sõnul tagas tulemuste positiivsuse kvaliteetne toode ning raske ja sihikindel töö.

Lonni hinnangul võib tulemustega igati rahule jääda, sest veetootja jaoks on olnud viimastel aastatel suhteliselt head suved. “2014. aasta oli eriti hea, aga kui pole sooja, siis pole ka müüki,” nendib ta, lisades, et kui tänavu ollakse eelmise aasta tulemustega samas graafikus, on juhatus rahul.

Saaremaa Vesi on turul olnud juba üle 15 aasta ning investeeringuid teeb ettevõte jooksvalt.
“Uuendame pidevalt oma tootmisseadmeid, sest nad kuluvad. Uusi seadmeid soetame vastavalt vajadustele ja võimalustele,” räägib tegevjuht. “Eks muidugi üritame pidevalt töömahtu kasvatada, aga uute toodetega meil Eestis praegu kavas välja tulla ei ole. Pigem rõhume praegu kodumaal sidrunivee müügile.”

Villitav vesi pärineb Saaremaalt Viidumäe Looduskaitseala põhjaveest. Valmistatakse kolme sorti toodet erinevas taaras: naturaalne gaseerimata vesi, nõrgalt gaseeritud vesi ning sidrunimaitseline nõrgalt gaseeritud vesi.

Osale arutelus

  • Gerli Ramler, kaasautor

    Gerli Ramler, kaasautor

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara