Laevade projekteerimisega tegelev Foreship laieneb Eestisse

Kaubalaev.
Kaubalaev.

1. oktoobrist alustab Tallinnas Öpiku majas tegevust laevaprojekteerimisettevõtte Foreship Ltd tütarettevõte Foreship OÜ, mida hakkab juhtima Eesti laevaehitusinsener Sven Varuðkin.

Lisaks tuleb Foreshipi Soome peakorterist siia üle veel kaks Eesti laevaehitusinseneri ning aasta jooksul on kavas palgata juurde seitse kuni kaheksa spetsialisti.

„Eesti merendusklaster on energiline ja kasvav,” ütles Foreship Ltd tegevdirektor Lauri Haavisto pressiteates. „Eesti tütarettevõtte Foreship OÜ asutamisega näitame oma valmidust ja tõsiseid kavatsusi teha tihedat ja pühendunud koostööd Balti riikide parvlaevaomanike, laevaehitajate ja laevaremonditehastega uute laevade projekteerimisel ja olemasolevate moderniseerimisel,” lisas ta.

Foreshipis töötab juba praegu viis Tallinna Tehnikaülikoolis laevaehitust ja -projekteerimist õppinud spetsialisti.

„Eestisse laienemisega loodame ühtlasi kaasata Foreshipi meeskonda siinsed säravaimad ja parimad laevaehitusinsenerid. Peame üheks oma missiooniks toetada laevaprojekteerimise oskuste arendamist Eestis,” lisas Lauri Haavisto.

Foreship OÜ on 100 protsenti Helsingis baseeruva ettevõtte Foreship Ltd omanduses. Uus ettevõte hakkab tegema tihedalt koostööd Foreship Groupi kontoritega Soomes ja Miamis.

Ettevõtte konsultatsiooniteenuste nimekiri ulatub kontseptsioonist detailprojekteerimiseni nii uutele laevadele kui ka ümberehitusprojektidele. Foreship pakub konkreetseid disainilahendusi, et suurendada laeva tõhusust, ohutust ja keskkonnasõbralikkust.

Foreship Ltd on eraomanduses olev laevaprojekteerimisettevõte, mis pakub tööd enam kui 70 spetsialistile. Foreship on juhtiv kruiisilaevade ehituse konsultant ja ümberehituse spetsialist, olles osalenud enamikes hiljutistes suurtes ehitus- ja ümberehitusprojektides. Ettevõttel on märkimisväärne kogemus parvlaevade, ro-ro-laevade ja teiste transpordilaevade alal.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud