Krimelte alustas koostööd tervet Ladina-Ameerikat katva jaeketiga

Alar Salum
Alar Salum

Lõviosa oma toodangust eksportiv ehitusvahtude ja hermeetikute tootja Krimelte alustas koostööd tervet Ladina-Ameerikat katva jaeketiga, samuti on ettevõte leidnud partnerid Usbekistanis ja lootustandva uue kliendi Austraalias.

 “2016 esimene poolaasta oli jätkuvalt üsna keeruline mitmel meie turul, nagu näiteks Venemaa või Brasiilia, samas on meie umbes 70 geograafilise turu hulgas loomulikult nii tõusjaid kui ka langejaid ja kokkuvõttes oleme eelmise aastaga võrreldes ikkagi plussis ning vaatame tulevikku optimistlikult!” rääkis Krimelte tegevdirektor ja juhatuse liige Alar Salum ajakirjale Ehitaja.

Oma koduturuks ja seega ka kõige tähtsamaks turuks loeb ettevõte Salumi sõnul kogu Euroopat, kaasa arvatud Venemaad. “See on ka see turg, kus me potentsiaali näeme ja kuhu kõige rohkem panustame,” ütles Salum.

Tema sõnul pole Brasiilia ja Venemaa turud praegu ettevõtte jaoks eriti edukad. Ka Prantsusmaa majanduses on keerulised ajad, samuti näiteks Venemaaga tolliliidus olevates Kasahstanis ja Valgevenes.

Loe pikemat lugu siit

Osale arutelus

  • Pille Ivask, kaasautor

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara