Ekspordi ja impordi indeksid langesid

Eelmise kuuga võrreldes langes juulis teiste seas ka mööbli hind ja see mõjutas impordihinnaindeksit.
Eelmise kuuga võrreldes langes juulis teiste seas ka mööbli hind ja see mõjutas ...

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta juulis võrreldes 2015. aasta juuniga -0,2%, impordihinnaindeks muutus vastavalt -0,8%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta juulis võrreldes juuniga -0,2% ja võrreldes 2015. aasta juuliga -1,1%. Eelmise kuuga võrreldes langes juulis keskmisest enam turbatoodete, naftasaaduste ning mootorsõidukite osade ja lisaseadmete hind, samas tõusis elektrienergia, ehitusmaterjalide ja elektroonikaseadmete hind.

 

Impordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta juulis võrreldes juuniga -0,8% ja võrreldes 2015. aasta juuliga -3,4%. Eelmise kuuga võrreldes langes juulis keskmisest enam elektrienergia, naftasaaduste ja mööbli hind, samas tõusis põllumajandussaaduste, ehitusmaterjali, väärisesemete ja muude toodete hind.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara