Autor: Tööstusuudised.ee • 21. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööstuse Äriplaan 2017 analüüsib kiiret palgatõusu

Majanduskonverents Tööstuse Äriplaan 2017 toimub 11. oktoobril 2016.
11. oktoobril 2016 toimub traditsiooniline tööstussektorile suunatud konverents Tööstuse Äriplaan 2017, kus muuhulgas analüüsitakse ka Eesti ülikiiret palgatõusu.

Konverentsil esinevad kinnitanud ettevõtlusminister Liisa Oviir, metallitööstusettevõte Favor tegevjuht Mart Proos, Milremi tegevjuht Kuldar Väärsi, Eleoni juht Oleg Sõnajalg, Premia juhatuse esimees Aivar Aus, elektroonikatööstuse liidu tegevjuht Arno Kolk, tööandjate liidu juht Toomas Tamsar, ametiühingute juht Peep Peterson ja Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Esinejate nimekiri on veel täienemas ja anname sellest ka jooksvalt teada.

Tänavune konverents vaatleb, mida toob järgnev aasta metalli-, toidu-, kaitse-, elektroonika- ja puidutööstusele. Samuti heidame pilgu tuuleenergeetikale ning probleemidele, mis puudutavad tööstuse kiiret palgatõusu. Konverentsil analüüsitakse ka Eesti tööstuse makropilti. Teemadering on samuti täienemas ja toob lähiajal põnevat lisa.

Kuni 23. septembrini saab konverentsile registreerida soodushinnaga 199 euroga km-ta (238,8 eurot km-ga). Registreerida saab SIIN.

NB! Kahe või enama osaleja registreerimise korral kehtib soodustus 5%. Selleks võtke ühendust konverentsi programmijuhi Harro Puusillaga telefonil 5193 5524 või kirjutage [email protected].

Täpsema kavaga saab tutvuda SIIN.  

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077