Fotod! Masinatööstuse liidu 80. juubel

Eesti Masinatööstuse Liit tähistas 80. juubelit.
Eesti Masinatööstuse Liit tähistas 80. juubelit.

Eesti Masinatööstuse Liit tähistas eile suure konverentsiga oma 80. aastapäeva ja esitles spetsiaalselt selle sündmuse jaoks koostatud ajalooraamatut. Vaata, kes kohal olid!

Konverents toimus endise tööstusettevõtte Dvigateli peahoones Ülemiste linnakus ja keskendus sektori olulistele teemadele nagu statistika, haridus, teadus-arendustegevus, räägiti ka headest näidetest ja inseneridest.

Sõna said ka erialaliidu sõbrad, kellega koostöö on seotud tööstuspoliitika koostamisega, messiga INSTRUTEC, noorte valdkonna propageerimisega ning tulevikutrendidega. Esinesid Priit Kulu (TTÜ), Jüri Riives (IMECC), Priit Põdra (TTÜ), Alvar Sass (Radius Maching OÜ), Priit Lind (BLRT), Arno Kolk (Eesti Elektroonikatööstuse Liit) ja paljud teised.   

Aramet OÜ insener ja omanik Hendrik Ross rääkis konverentsil ettekandes, et Eesti inseneridel on Lääne-Euroopas kõva potentsiaal, sest meie palgad on Lääne kolleegide palkadega võrreldes väiksemad ja see annab konkurentsieelise. Loe kindlasti ka Rossi kommentaare selle kohta, kuidas mehaanikainseneri eriala nähtavamaks muuta.

Tallinna Tööstushariduskeskuse Mehaanika- ja elektroonika osakonna juhataja Eduard Brindfeldt rääkis konverentsil, et kutsekoolide tehniline tase on täna väga hea. Loe pikemalt SIIT.

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara