Eesti Keemiatööstuse Liidu juhatusse valiti Hannes Reinula

Eastman Specialties OÜ direktor Hannes Reinula.
Eastman Specialties OÜ direktor Hannes Reinula.

Mai lõpus toimunud Eesti Keemiatööstuse Liidu juhatuse koosolekul valiti juhatusse Eastman Specialties OÜ direktor Hannes Reinula, kes hakkab asendama ettevõtet seal varem esindanud Peep Uuekülat.

„Mul on väga hea meel, et Eastman Specialties esindatus Eesti Keemiatööstuse Liidus säilib ja saame omalt poolt panustada antud sektori arengusse kogu meie kogemuste ja teadmistega,“ sõnas Reinula pressiteates.

Reinula on Eastmani Kohtla-Järve tehast juhtinud alates eelmise aasta aprillist, asudes positsioonile ettevõtte tootmisjuhi ametikohalt.

Eesti Keemiatööstuse Liit (EKTL) on keemiatööstuse ettevõtteid ühendav mittetulundusühing, mille eesmärgiks on Eesti keemiatööstuse arendamine, efektiivsuse, konkurentsivõimelisuse ja ohutuse tõstmine. Hetkel kuulub EKTL-i 53 liiget.

Eastman Specialties OÜ on Kohtla-Järvel asuv keemiatööstusettevõte, mis toodab bensoehapet, naatriumbensoaati ja Benzoflex® plastifikaatorit. Firma käive oli möödunud aastal enam kui 57 miljonit eurot ning Kohtla-Järve tehas on tööandjaks 160 inimesele. Eastman Specialities kuulub emafirma Eastman Chemicals alla, mille peakontor asub USAs. Ettevõttel on tootmiskeskusi üle kogu maailmas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara