Fotod! Vaata, kes käisid konverentsil Industry 4.0

Konverents Industry 4.0 in Practice 2.juunil.
Konverents Industry 4.0 in Practice 2.juunil.

2. juunil toimus konverents Industry 4.0 in Practice, kus räägiti Eesti ja Saksamaa kompetentside tugevate külgede kombineerimisest. Vaata galeriist, kes konverentsil kohal olid.

Saksamaa Liitvabariigi Suursaatkond Tallinnas korraldas ühistöös Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu, EASi ja Eesti Elektroonikatööstuse Liiduga teist korda konverentsi Industry 4.0, mis seekord keskendus asjade interneti (IoT) praktilistele näidetele.

Konverentsil osales üle 300 praktiku ja tippeksperdi, et arutada, kuidas oleks koos võimalik tööstuse 4.0 põhimõtetega edasi minna ja IT-lahenduste tööstussektorisse integreerimisega luua uusi võimalusi nii tootearenduses kui ka tootlikkuse ja efektiivsuse tõstmiseks.

Konverentsi avasõnad ütlesid Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves ja Saksamaa suursaadik Eestis Christoph Eichhorn.

Kuulajateni toodi parimad praktikad ja näited sellistelt oma ala tipptegijatelt nagu Festo, Hyrles, ABB ja Siemens. Samuti annavad oma panuse IKT ettevõtted Nortal, Tieto, Codeborne, NAS ning telekomiettevõte Teliakes kõik jagasid kogemusi Industry 4.0 ellu rakendamises.

 

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara