Tootmise timmib edulainele protsessijuht

Harju Elektri tarneahela ja kvaliteedijuht Kristjan Rotenberg.
Harju Elektri tarneahela ja kvaliteedijuht Kristjan Rotenberg.

Tänapäeval peavad ettevõtted suutma kiirelt muutustele reageerida, seepärast on oluline läheneda ka protsessijuhtimisele õigesti ja filosoofiaga, protsesse timmides.

"Timmimine pole üleliia lihtne," nentis Harju Elektri tarneahela ja kvaliteedijuht Kristjan Rotenberg protsessijuhtimise konverentsil. "Aga kui otsima hakata, siis leiab lahenduse, kuidas materjal ja info paremini liikuma saada." Üheks võimaluseks, kuidas protsesse parandada, on näiteks lean-filosoofia järgimine, kirjutab Äripäev tööstuse rubriigis

Rotenberg rõhutas, et tähtis on näha suurt pilti. "Tootmisettevõtete puhul alustatakse sageli sellest, kui teha tootmine korda ja markeerida vajalikud alad. Aga tegelikult on see protsesside timmimises alles lasteaia tase – kõige lihtsam ja elementaarsem asi, mis pole veel lean, millele pidama jääda," märkis Rotenberg.

Loe pikemalt Äripäevast

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara