Impordi ja ekspordi hinnad langesid

Eelmise kuuga võrreldes tõusid ka ehitusmaterjalide hinnad.
Eelmise kuuga võrreldes tõusid ka ehitusmaterjalide hinnad.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta aprillis võrreldes 2015. aasta aprilliga -2,5%, impordihinnaindeks muutus vastavalt -5,1%, teatab Statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta aprillis võrreldes märtsiga 0,8% ja võrreldes 2015. aasta aprilliga -2,5%. Eelmise kuuga võrreldes tõusid aprillis keskmisest enam naftasaaduste, jookide, põllumajandussaaduste ja puittoodete hinnad, samas langesid turbatoodete, ehitusmaterjalide ja mööbli hinnad.

 

Impordihinnaindeksi muutus oli 2016. aasta aprillis võrreldes märtsiga 1,0% ja võrreldes 2015. aasta aprilliga -5,1%. Eelmise kuuga võrreldes tõusid aprillis keskmisest enam naftasaaduste, ehitusmaterjalide ning naha ja nahktoodete hinnad, samas langesid tekstiiltoodete ja metallide hinnad.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara