6. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autotootja Tesla lubab suure eesmärgini varem jõuda

Tesla Model S
Foto: EPA
Kultuslik elektriautode tootja Tesla Motors teatas kolmapäeval, et toob oma kauaaegse unistuse toota aastaks 2020 pool miljonit autot kahe aasta võrra varasemaks ja seda vaatamata kahele lahkuvale tippjuhile.

Firma plaanid lähitulevikuks on ambitsioonikad, kuid nende saavutamiseks peab Teslal ületama palju “lamavaid politseinikke”.

Palo Altos baseeruv autotootja on seadnud endale üliambitsioonikaid plaane, millest lähemalt kuulsime konverentskõnes juhatuse ja firma kaasasutaja ning tegevjuhi Elon Muskiga. Tesla on mõnda aega juba avalikult tunnistanud plaani toota 2020. aastaks 500 000 sõiduautot, kuid nüüd tõi juhtkond selle eesmärgi kahe aasta võrra ettepoole. Muski sõnul suudavad nad juba 2018. aasta lõpuks toota pool miljonit autot aastas. 

Loe pikemalt Äripäevast

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077