VAATA PILTE! Kütuseturu Aastakonverents 2016

Kütuseturu Aastakonverents 2016 Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses.
Kütuseturu Aastakonverents 2016 Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses.

Kolmapäeval, 27. aprillil kogunesid kütuseturu liidrid ja avaliku sektori esindajad Tööstusuudised.ee ja Eesti Õliühingu aastakonverentsiile, et arutada muuhulgas ka aktsiisitõusude mõju Eesti majandusele.

Tänavusel konverentsil esinesid Eesti Õliühingu esimees Toomas Saks, LHV Panga majandusanalüütik Heido Vitsur. Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist esinevad energeetika ja ehituse asekantsler Ando Leppiman ning energeetika osakonna ekspert Siim Meeliste.

Konverentsil tutvustati ka märtsis läbiviidud kütuseturu uuringut, mis võtab fookusesse aktsiisitõusud ning nende mõju ettevõtetele praegu ja tulevikus. Uuringut tutvustas TNS Emori osakonnajuhataja Agne Kinks. Uuringu tulemusi analüüsis ja kommenteeris Circle K Eesti ASi mootorikütuste müügidirektor Meelis Migur.

Uuringule järgnes ka aruteluring, kus lisaks Agne Kinksile, Toomas Saksale ja Meelis Migurile osalesid ka ERAA president Einar Vallbaum ning Riigikogu rahanduskomisjoni liige Aivar Sõerd

Kuidas aga käib Eesti kütusereservide kasutamine kriisiolukorras? Sellest tuleb rääkima Eesti Vedelkütusevaru Agentuuri OSPA juhataja Priit Enok.

 

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara