Autor: Tööstusuudised.ee • 4. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAS viib Eesti ettevõtted Rootsi ehitustööstusmessile

Aeroc Jämarä AS tootmimne Kunda lähedal.
Foto: Raul Mee
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse korraldatud ühisstendil Põhjamaade suurimal ehitustööstusmessil Nordbygg 2016, mis toimub 5.-8. aprillini Stockholmis, on Eestist esindatud kaheksa ehitusvaldkonna ettevõtet.

TMB Element müügi- ja turundusjuhi Mai Mitt’i sõnul osaletakse Nordbygg 2016 ehitusmessil eelkõige selleks, et olla Rootsi ehitusturu suurimal sündmusel klientide jaoks jätkuvalt nähtavad.

„Osalesime Nordbyggil koostöös EASiga ka 2014. aastal ning saadud kogemus ja kasu tegid otsustamise lihtsaks. Messil soovime arendada suhteid nii olemasolevate klientidega kui ka saada uusi kontakte, saamaks uusi tellimusi raudbetoonkonstruktsioonide projekteerimiseks, tootmiseks ja paigalduseks,“ lausus Mitt pressiteates. 

Aeroc Jämerä AS müügidirektor Margus Oja sõnul on ootused messil uusi kliente leida suured: „Messil saadud personaalsed kontaktid on alati hea lähtekoht reaalse koostöö alustamiseks uute koostööpartneritega.“

Ühisstendil osalemine loob usaldusväärsust

„Eesti ühisstendi väärtusteks on läbimõeldud kontseptsioon, alates eksponentide valikust ja EASi poolsest projektijuhtimisest, lõpetades kommunikatsiooni ja ühisturundusega, mis tagab messiboksi piisava külastatavuse ja loob head võimalused kontaktide loomiseks,“ lausus Mai Mitt ning kinnitas, et Eesti ühisstendil osalemine ja koostöö EASiga kasvatab TMB Elemendi brändi usaldusväärsust Rootsi turul. „Oma boksiga eraldi messile mineku puhul ei ole keskmisel Eesti ettevõttel lihtsalt võimalik samaväärses mahus ja kvaliteedis turundustegevusi ellu viia,“ lisas ta.

Nordbygg on Skandinaavia ehitus- ja kinnisvarasektori suurim kohtumispaik, kus sellel aastal osaleb ligi 800 eksponenti rohkem kui 30st riigist. Nordbyggi messi korraldatakse koostöös Rootsi ehitustööstuse juhtivate liitudega ning erinevate seotud projektide raames tehakse koostööd ka mitmete teiste tööstuste organisatsioonidega.

Ürituselt leiab kõike alates aruteludest ehituse tingimuste ja linnaplaneerimise kohta kuni kinnisvara tootmiseks, hooldamiseks ja haldamiseks mõeldud toodete ja teenusteni. Nordbyggi mess on üks suurimaid ja parimaid platvorme ettevõtetele, kes soovivad jõuda üha laienevale ehitusturule Stockholmis ja teistes kiiresti kasvavates Põhja-Euroopa piirkondades.

Messi korraldamist rahastatakse Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist. 5.-8. aprillini Stockholmsmässani keskuses toimuval Nordbyggil on Eesti ühisstendil esindatud Aeroc Jämerä AS, Malmerk Klaasium OÜ, Palmatin OÜ, Radius Fixings OÜ, Ritsu AS, Span OÜ, TMB Element OÜ ja Wallenium OÜ.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077