Autor: Tööstusuudised.ee • 21. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skeleton annab inseneri või tehnika eriala magistrandile stipendiumi

Skeleton Technologies asutajad Oliver Ahlberg ja Taavi Madiberk.
Foto: Eiko Kink
Superkondensaatoreid tootev Eesti tehnoloogiaettevõte Skeleton Technologies annab esmakordselt välja 2000 euro suuruse stipendiumi, millele saavad kandideerida inseneri ja tehnika erialade magistriõppe tudengid.

Skeleton Technologies kaasasutaja ja tegevjuhi Oliver Ahlbergi sõnul vajab Eesti inseneride noor põlvkond arenemiseks ja tippu jõudmiseks ettevõtete tuge. “Otsime säravate silmadega nutikat tudengit, kes on oma valdkonna fänn. Stipendium annab noorele magistrandile võimaluse keskenduda õppetööle ning areneda oma valdkonna tipptegijaks,” rääkis Ahlberg.

Stipendiumile on oodatud kandideerima Tallinna Tehnikaülikooli elektriajamite ja jõuelektroonika, mehhatroonika, tootearendus- ja tootmistehnika või elektroonika ja kommunikatsiooni erialade magistriõppe üliõpilased. Kandideerimiseks on vajalik esitada temaatiline essee, CV, bakalaureuseõppe hinneteleht ja magistriõpingute väljavõte ning soovitus kas õppejõult, praktikajuhendajalt või varasemalt tööandjalt. Kandideerimine lõpeb 20. aprillil.

Oliver Ahlberg sõnas, et Skeleton Technologies jaoks on valdkonna arendamine ja järelkasvule panustamine olulised. “Oleme olnud viimastel aastatel väga mitmete initsiatiivide toetaja ning panustanud ka sisuliselt. Soovime aidata arendada Eesti inseneride järgmist põlvkonda, kes teeksid oma tööd hingega ning suudaksid oma ideed ellu viia. See aitab kaasa Eesti terviklikule arengule, sünnib rohkem kõrgtehnoloogilisi ettevõtteid ning andekad eestimaalased saavad oma andeid rakendada koduses Eestis,” rääkis Ahlberg.

Täpsemat infot konkursi kohta vaata SIIT.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077