Autor: Tanel Raig • 10. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus toimub Tarneahelakonverents 2016

Pärnu Tarneahelakonverents 2016.
Foto: Urmas Kamdron
Pärnus algas kaks päeva kestev Tarneahelakonverents 2016 „Transformatsioon“. Kuulajate ette astub üle paarikümne esineja ja külastatakse 2 ettevõtet.

Täna Estonia Resort Hotel&Spa konverentsikeskuses alanud kolmandal Pärnu Tarneahelakonverentsil on sarnaselt eelmiste aastatega üle 170 osaleja. Konverentsil kuuleb 20 esinejat. Konverentsi programmijuhi Peep Tominga sõnul vaatavad ärikeskkonna negatiivsed muutused vastu igapäevasest uudisvoost, milles näeme aina enam looduskatastroofe ja poliitilisi ootamatusi. Ettevõtted ja töötajad peavad olema valmis transformatsioonideks ning kohanduma ootamatustega tarneahelas. Tänavune konverents annab vastused, mis tarneahelaid ees ootab ja kuidas transformatsioonideks valmis olla.  Kahe päeva jooksul räägitakse erinevate majandussektorite globaalsetest ja lokaalsetest trendidest, digitaalsetest transformatsioonist ning Eesti positsioonist rahvusvahelistes tarneahelates.

Esimese päeva lõpus on võimalik külastada ka kahte ettevõtet AQ Laertool ja Ruukki. Tänavusel konverentsil on hulgaliselt välisesinejaid, kes jagavad kogemusi meie kodust kaugemal.  Pärnu Tarneahelakonverents toimub kolmandat korda. Konverents kestab kaks päeva ja lõpped reede õhtul. Konverentsi kavaga saab lähemalt tutvuda SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077