Autor: Tööstusuudised.ee • 10. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev investeeris uude pakkeliini miljoni

Kalevi tootmine.
Foto: Eiko Kink
Magusatootja Kalev investeeris ligi miljon eurot uutesse pakkemasinatesse, mis hakkavad komme pakendama nii nagu vanasti ehk kahest otsast kinnikeeratud moel.

Uute pakkemasinate võimsus on kuni 500 kommi minutis, teatas ettevõte.

Võrreldes varasema kahest otsast kinnikeeramise ehk twist-etiketiga on erinevus peamiselt selles, et uued seadmed pakendavad kommid õhukindlalt, seston servast kinni liimitud. Üleminek uuele twist-etiketile käib järk-järgult.

AS Kalev on Eesti suurim ja vanim magusatootja, mille põhitegevus on šokolaadi- ja suhkrukondiitritoodete tootmine ja müük. Umbes 88% Kalevi toodangust müüakse Eestis. Peamisteks välisturgudeks on Balti ja Skandinaavia riigid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077