Autor: Harro Puusild • 18. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PKC Eesti sai uue juhi

PKC Eesti tootmine Keilas.
Foto: Andras Kralla
PKC Eesti ASi tehase uueks juhiks sai alates jaanuarist ettevõtte senine tootmisjuht Janek Läänerand.

„PKC Eesti on suurt täpsust nõudval rahvusvahelisel autotööstuse heaks töötaval turul, kus on väga tihe konkurents,“ ütles Janek Läänerand.

„PKC Eesti on lihtsast alltöövõttu pakkuvast tehasest muutunud arvestatavaks rahvusvaheliseks autotööstuse heaks töötavaks ettevõtteks, mille insenerikeskuses tehtavad arendustööd on tootmisest mitme aasta võrra ees,“ kommenteeris Läänerand ettevõttesse tagasipöördumist.

Läänerand ei kommenteerinud veel, milliseid muudatusi või uuendusi ta ettevõttes plaanib. Ta mainis vaid, et praegu on sisseelamisperiood.

Läänerand asus PKC Eestisse tootmisjuhina tööle 2015. aasta mais. Aastatel 2005-2008 on ta PKC Eestis töötanud tehnikajuhina ja tootmisjuhina.

Janek Läänerannal on varasemad tipp- ja keskastme juhi töökogemused rahvusvahelistes ettevõtetes nii ehituse, tootmise ja energeetika valdkonnas kui ka riigiametis.

Kuhu suundus PKC Eesti eelmine juht Lauri Rohtoja, loe täpsemalt Äripäeva teemaveebist Logistikauudised.ee.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077