Autor: Postimees/Scanpix • 16. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased ostsid sulgemisohus tehase ära

Andres Ergma (Nanso Group Eesti AS juhatuse liige)
Foto: Meeli Küttim
Näiteks Bohaco spordisokke tootva ettevõtte juhtkond otsustas ära osta soomlaste Nanso OY tehase, mis pidi sügisest kinni minema. Uue ettevõtte nimi on Reval Sock Company.

Nanso Eesti sokivabrik on tegutsenud Tallinnas Kopli tänaval üle 16 aasta. Siiani soomlastele kuulunud tehas tootis suurema osa toodangust emaettevõttele, ent arendas ka ise tooteid – Bohaco spordisokid ning meditsiinilised põlvikud.

Kevadel aga andis odavama tootmise otsinguil Nanso Soome ettevõte teada, et sulgeb Tallinna tehase, koondades 66 inimest. Soome tegevjuht Leena Syrjälä sõnas kevadel, et põhjuseks on tõsiasi, et inimesed tahavad võimalikult odavaid sokke. Toona hindas ta ka, et eestlaste Bohaco kaubamärk läheb suure tõenäosusega hingusele.

Loe lähemalt Postimehe majandusuudiste portaalist

Autor: Postimees

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077