Cisco ja Ericsson alustavad laiaulatuslikku partnerlust

Chuck Robbins, Cisco tegevjuht
Chuck Robbins, Cisco tegevjuht

Kaks tehnoloogiaettevõtet Cisco ja Ericsson sõlmisid novembris ülemaailmse äri-ja tehnoloogiaalases partnerluse. Koostöö eesmärgiks on arendada ühiselt tuleviku võrke, alates seadmetest kuni tuumikvõrkude ja pilvelahendusteni.

Juba 2018. aastaks ootavad mõlemad ettevõtted koostööst 1 miljardi väärtuses täiendavat tulu.

Võrguseadmete tootja Cisco ja eelkõige telekommunikatsioonitehnoloogiate ja –teenuste pakkujana tuntud Ericsoni eesmärgiks on partnerlusse suunata mõlema ettevõtte tugevaimad küljed. Maailmas, mida iseloomustavad mobiilsus, pilveteenused ja digitaliseerumine, on vaja uute disainipõhimõtetega võrke, mis oleksid kiired, autonoomsed ja väga turvalised. 

“Selle kiiruse juures, millega täna turud arenevad, on edukad ettevõtted need, kes sõlmivad õiged partnerluslepped, et kiirendada innovatsioonitaset, kasvu ja kliendiväärtust. Teadaanne meie partnerlusest toob kokku kaks visionääri oma valdkonnas, üksteist täiendavate organisatsioonikultuuridega ning tõestatud innovatsioonitasemega. Oleme viimase aasta jooksul töötanud tihedalt Ericssoniga koos, et arendada strateegiat, mis viiks meid tulevikus valdkonna tippu, nüüd saame hakata seda strateegiat ellu viima. Meie partnerlus loob lisandväärtust mõlema ettevõtte jaoks, lisandväärtust meie klientidele ja täna veel kujuteldamatut innovatsiooni kogu tegevusharule,” ütles Cisco tegevjuht Chuck Robbins pressiteates. 

Ciscol ja Ericssonil on kokku enam kui 56 000 patenti, 11 miljardi dollari eest R&D investeeringuid ja enam kui 76 000 spetsialististi enam kui 180 riigis.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud