Autor: Harro Puusild • 4. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juhan Parts: tööstuspoliitika sisu ei ole selge

Juhan Parts konverentsil Tööstuse Äriplaan 2016
Foto: Raul Mee
Riigikogu liige Juhan Parts andis eile Äripäeva tööstusuudiste konverentsil Tööstuse Äriplaan 2016 videointervjuu, kus mainis muuhulgas, et tööstuspoliitika sisu ei ole selge.

„Diskuteerisime täna selles võtmes, et selle [tööstuspoliitika] sisu ei ole väga selge. Tuletan meelde, et me ju äsja kiitsime heaks ettevõtluspoliitika, mis tegeleb väga paljude, sealhulgas ka tööstusettevõtteid puudutavate probleemidega, mis sõltuvad mõneti riigist. Mis on eraldi tööstuspoliitika objekt, ma ootan ka huviga,“ ütles Juhan Parts.

Vaata videointervjuust, mis on riigikogu liikme Juhan Partsi hinnangul Eesti tööstuse suurimad probleemid ning mida arvab ta kavandatavast tööstuspoliitika ja pagulaste rakendamisest Eesti tööjõuturul?

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077