Autor: Tööstusuudised.ee • 28. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspordi- ja impordihinnaindeksid langesid

Statistikaameti hoone
Foto: Meeli Küttim
Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2015. aasta septembris võrreldes 2014. aasta septembriga -4,9%, impordihinnaindeks muutus vastavalt -6,1%.

Ekspordihinnaindeks muutus septembris võrreldes augustiga oli -0,2%. Eelmise kuuga võrreldes langesid septembris keskmisest enam naftasaaduste, keemiatoodete ja elektrienergia hinnad, samas tõusid jookide, rõivaesemete ja ehitusmaterjalide hinnad.

Ekspordihinnaindeks

Create line charts

Impordihinnaindeks muutus septembris võrreldes augustiga oli -1,9%. Eelmise kuuga võrreldes langesid septembris keskmisest enam naftasaaduste, elektrienergia ja keemiatoodete hinnad, samas tõusid jalatsite ja põllumajandussaaduste hinnad.

Impordihinnaindeks

Create line charts

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077