Ensto konsignatsooni­protsess eemaldas tarneahelast üleliigsed varud

Ensto Grupi hankejuht Kerttily Golubeva
Ensto Grupi hankejuht Kerttily Golubeva

Ensto konsignatsooniprotsess on võimaldanud eemaldada tarneahelast üleliigsed varud, suurendada ressursside efektiivsemat kasutust nii ettevõtte siseselt kui väliselt ning on loonud tugevamad partnerlussuhteid tarnijatega, ütleb Ensto Grupi hankejuht Kerttily Golubeva.

Selle eesmärk oli luua koostööd toetav partnerlus strateegiliste tarnijatega, tõhustada mõlemapoolset resursside kasutust ja efektiivsust. Lisaks oli eesmärk luua lisandväärtusi kliendile ja tagada maailmatasemel tootmisele kohane jätkusuutlikkus, mis samuti tähendab kulusäästlikku ja tootmises tuntud Lean-mõtteviisi.

Ensto konsignatsiooniprotsess on strateegiline vahend, mida rakendatakse kõikide materjali gruppide lõikes ning seda on võimalik lihtsalt integreerida erinevatesse materjali planeerimise meetoditesse. 

Protsessi rakendamine ei vajanud täiendavaid lisainvesteeringuid, vaid võttis kasutusele passiivses staatuses olevad tarkvaramoodulid.

Lihtne edu võti konkreetse protsessi loomise juures oli äratundmine, kuidas võimalikult lihtsalt, efektiivselt ja arusaadavalt integreerida kliendi vajadused ja ootused, tarnijate kitsaskohtade ja tegelike võimetega - integreerida kaks vastandpoolt.

Innovatsiooni tunnustust leidnud konsignatsiooniprotsess austab klassikalise konsignatsiooni tähenduse aluseid, aga on edasi arendatud selliselt, mis arvestab täiendavalt tarneahealate juhtimise suundi ja arenguid.

Kerttily Golubeva osaleb 19. novembril Ostujuhtimise Aastakonverentsil, mille kohta saab täpsemalt lugeda SIIT.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara