Vaata edukaimaid metalli- ja masinatööstusfirmasid

Rauameister AS
Rauameister AS

Masina- ja metallitööstussektori TOPi teisele kohale platseerunud SRC Group ASi käive kerkis mullu 4,27 korda 19,9 miljoni euroni.

Rahvusvahelise suurettevõtte AQ Group koosseisu kuuluva AQ Lasertool OÜ tegevjuht Tarmo Luhaäär kirjeldab aastat 2014 kui ettevõttele positiivseid väljakutseid pakkuvat ning murrangulist. „Seda seoses kahe Harjumaal asuva üksuse ülevõtmisega. Neist esimene, Viimsis asuv tehas pakub autotööstustele pinnatöötlusteenust ja Jüris asuv üksus pakub autotöötustele peamiselt stantsitud tooteid,“ selgitab Luhaäär.

SRC Group ASi tegevjuht Hannes Lilp ütles, et 2008. aasta lõpus firma jaoks alanud majanduskriis kestis aastaid ja mõjus ettevõttele rängalt. „Saime aru, et tegu on mitte ajutise kriisi, vaid uue reaalsusega ja uue olukorraga turul,“ tunnistas Lilp. „Pärast võitlust ellujäämise nimel suutsime 2011. aastal nii-öelda jalad maha saada ning püstitasime uued strateegilised sihid ja eesmärgid.“

Äripäeva masina- ja metallitööstuse TOP 5:

1. LTH-Baas AS
2. SRC Group AS
3. Rauameister AS
4. Hekotek AS
5. Palmse Mehaanikakoda OÜ

Kogu edetabelit koos majandustulemustega vaata Äripäevast.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara