Autor: Harro Puusild • 5. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Minister Oviir peab oluliseks tööstuspoliitika loomist

Foto: Andras Kralla
Värske ettevõtlusminister Liisa Oviir peab riigi jaoks oluliseks tööstuspoliitika loomist ning samuti tuleks tema hinnangul keskenduda strateegilistele valdkondadele, milleks on mets, maavarad ja vesi.  

"Muidugi on asju, mis on vaja ära teha, ja samas ka neid, mis mind ennast väga huvitavad. Näiteks leian, et tööstuspoliitika loomine on väga oluline," ütles minister Oviir Äripäevale antud intervjuus.

"Nüüd oleme jõudnud punkti, kus me ütleme, et riigil on oma kiindlad valdkonnad, mida me toetame ja arendame, alustades haridusest kuni maksukeskkonnani välja," lisas ta.

Veel ütles minister, et tema hinnangul tuleks kasutada Eesti ressursse ehk metsa, maavarasid ja vett. "Need võiks olla meie strateegilised valdkonnad," märkis Oviir.

Pikemat intervjuud loe portaalist aripaev.ee.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077