VAATA PILTE: Hekoteki saeveski seadmed

Hekotek teeb sellel sügisel esimese suurema tarne Lõuna-Ameerikasse. Vaata, millised saeveski seadmed saadetakse Uruguaisse.

Hekoteki Uruguaisse saadetava saeveski liin on ettevõtte õuel alles erinevate detailidena ja ootab konteineritega saatmist maakera teisele poolele. Kokku pannakse liin alles kohapeal. Kuid Hekotek sarnaseid liine eksportinud ja kooostanud ka juba varem. Hekoteki müügijuhi Tõnis Haldna sõnul on ettevõtte senised objektid olnud Baltikumis (Eesti, Läti, Leedu), Venemaal (põhiturg viimased 10 aastat), Soomes, Rootsis, Saksamaal, Prantsusmaal (sinna on tarnitud seadmeid paaril viimasel aastal), Poolas, Valgevenes, Ukrainas, Rumeenias. Kaugematest riikidest on ettevõte tarninud Venetsueelasse, Tansaaniasse, Lõuna – Aafrika Vabariiki. Veidi väiksemaid tarneid oleme teinud ka Inglismaale, Belgiasse ja Argentiinasse. Nüüd on Lõuna-Ameerikas suurem projekt, kui Uruguaisse saadetakse seadmed sealsele uuele saeveskile .

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara