VAATA PILTE: Hekoteki saeveski seadmed

Hekotek teeb sellel sügisel esimese suurema tarne Lõuna-Ameerikasse. Vaata, millised saeveski seadmed saadetakse Uruguaisse.

Hekoteki Uruguaisse saadetava saeveski liin on ettevõtte õuel alles erinevate detailidena ja ootab konteineritega saatmist maakera teisele poolele. Kokku pannakse liin alles kohapeal. Kuid Hekotek sarnaseid liine eksportinud ja kooostanud ka juba varem. Hekoteki müügijuhi Tõnis Haldna sõnul on ettevõtte senised objektid olnud Baltikumis (Eesti, Läti, Leedu), Venemaal (põhiturg viimased 10 aastat), Soomes, Rootsis, Saksamaal, Prantsusmaal (sinna on tarnitud seadmeid paaril viimasel aastal), Poolas, Valgevenes, Ukrainas, Rumeenias. Kaugematest riikidest on ettevõte tarninud Venetsueelasse, Tansaaniasse, Lõuna – Aafrika Vabariiki. Veidi väiksemaid tarneid oleme teinud ka Inglismaale, Belgiasse ja Argentiinasse. Nüüd on Lõuna-Ameerikas suurem projekt, kui Uruguaisse saadetakse seadmed sealsele uuele saeveskile .

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

Käsi­raamatud