Saksa turg nõuab mängureeglite tundmist

Saksamaa on tööstusettevõtetele atraktiivne eksporditurg, mida iseloomustab suur maht, stabiilsus, hea hind ja kvaliteet.

Tööstusettevõtete ekspordi osakaal käibes on niigi suur, keskmiselt ligi 75%, kuid neist üle kolmandiku plaanib seda veelgi kasvatada. Venemaale eksportimise asemele on leitud uusi turge, Skandi¬naavia kõrval sihib iga neljas tööstur ekspordiks Saksamaa turgu, näitasSwed¬banki küsitlus.

Saint-Gobain Glass Estonia SE äriüksuse Sekurit müügijuhi Toomas Lusti sõnul on ettevõttel, mis toodab sõidukitele lamineeritud esiklaase ja karastatud küljeklaase, -Saksamaa turul palju võimalusi. “Sõidu- ja väikeautode hulk Saksamaal on Euroopa suurim, tänavuse seisuga 44,4 miljonit, ning ületab mahult peaaegu kaks korda Prantsus¬maad. Teiste Euroopa turgudega võrreldes on autod ka suuremad, uhkemad ja kallimad,” selgitas Lust.

 

Loe edasi Äripäevast.

Osale arutelus

  • Maarja Lega

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud