Virro mõisteti õigeks

Pankrotti läinud Werol Tehased ASi endine juht Meelis Virro leiab, et äsja talle õigeksmõistva otsusega lõppenud kohtuasi näitab, et ta ei teinud ettevõtte juhtimisel vigu.

Meelis Virro kirjeldab Äripäevale antud intervjuus, kuidas võis tekkida vale arusaam töökorraldusest ettevõttes.

Süüdistuse kohaselt võttis AS Werol Tehased hoiule rapsikoogi, kuid ettevõtte üks endistest  juhatuse liikmetest andis töötajatele korralduse müüa kannatanule kuuluv rapsikook teistele klientidele. Kriminaalasja materjalidest selgub, et sellisel viisil omastas süüdistatav ASi Werol Tehased kasuks ligi 1500 tonni rapsikooki.

Lisaks sellele on esitatud talle süüdistus ka selles, et ta andis töötajatele korralduse toota hoiul olevast toorõlist rafineeritud õli ja müüa see teistele klientidele. Süüdistuse kohaselt omastas ta aktsiaseltsi kasuks vähemalt 207 tonni rapsi toorõli.

Lihtne selgitus on, et see kaup, mis oli Weroli laos, oli Weroli oma. Kuigi oli juttu sellest, et Werolisse anti rapsiseemet hoiule, siis rapsiseemet ei võetud sealt kunagi välja ja seda ka ei küsinud keegi.

 

Loe täispikkuses intervjuud Äripäevast.

Osale arutelus

  • Kadri Põlendik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara