Michal tuuritas Ida-Virumaa tööstusettevõtetes

Majandus- ja taristuminister Kristen Michali sõitis nädala algul ringi Ida-Virumaal ja külastas Narva Tööstusparki, Nitroferti ja Viru Keemia Gruppi.

Ida-Virumaal kavandatavad koondamised Eesti Energia kaevandustes ja keemiatehases Nitrofert toovad piirkonda lähiajal juurde enam kui 600 töötut. Nendest osa saab uuesti tööle võtta VKG, rakendades neid oma taasavatavates õlitehastes. Kokku saab tööd aga vaid 300 inimest.

Michal lubas ERR-ile, et töökohti loob piirkonda juurde ka Ida-Virumaa tööstuspark, kuhu aasta lõpuks on plaanis luua kokku 500 uut töökohta. „Lähiaastatel on plaanitud Ida-Virumaale luua 2000-3000 uut töökohta,“ lubas Michal antud usutluses. Lugege pikemalt edasi SIIT

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara