Tehnikaülikoolis lõpetas Tööstusakadeemia neljas lend

Eelmisel nädalal anti üle tunnistused Tallinna Tehnikaülikooli Tööstusakadeemia neljanda lennu lõpetanutele.

Neljanda Tööstusakadeemia läbimise kohta anti tunnistus seitsmele lõpetanule. Akadeemia lõpetasid Mart Ulm (ettevõttest Falco), Miku Õismaa (Ruukki Products), Liivika Lindepuu (Konesko), Mihkel Holm (Ruukki Products), Argo Tuisk (Konesko), Kairi Kongi, Eiko Vaikjärv (Stoneridge Electronics) ja Margus Tang (Ionix System). „Te olete kõige värskemad tööstusvaldkonnas koolitatud spetsialistid,“ ütles Tööstusakadeemiat vedanud Triin Ploompuu tunnistusi üleandes.

Pool aastat kestnud akadeemias oli 8 moodulit 16 koolituspäevaga. Nende jooksul külastati ka 11 tööstusettevõtet ja tutvuti nende töökorraldusega: Norma, Hanza Tarkon, Salvest, Ensto Ensek, AQ Lasertool, Falco, IMECC, Balbiino, Eesti Energia Tehnoloogiatööstus, TNC Components, VKG.

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud