Autor: Mariliis Pinn • 15. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metsa- ja puidusektori parimad palgamaksjad

Konkurents parimate tegijate nimel ja välisriigis töötamise reeglid sunnivad metsa- ja puidufirmasid kõrgemat palka maksma, keskmine palk ulatub palgaedetabeli esiotsas paari tuhande euroni.

Tihe omavaheline konkurents hoiab suure palgatõusu eest. Samas eestlaslikult ei taha keegi väga silma paista liiga suure või liiga väikese palgaga. Üritatakse hoida keskmist joont, kirjutab 15. juuni kuukiri Metsandus.

Palgaedetabelis seitsmenda koha (keskmine palk üle 1700 euro) pälvinud Raviltos OÜ juhatuse liige Urmas Valter selgitas, et konkurentsis püsimiseks on investeeritud tehnikasse. “Meil on kasutusel uued tehnoloogiad ja palka maksame tükitöö alusel,” selgitas metsavarumisega tegeleva ettevõtte juht. Parema masinaga suudab õppinud spetsialist ka rohkem tööd teha.

Loe rohkem Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077