Autor: Tanel Raig • 10. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Molycorp Silmet loodab ruttu tööd jätkata

Sillamäel asuva tööstusettevõtte Molycorp Silmet AS juhtkond kinnitab, et põlenud tsehh jätkab varsti tööd tehase teistes ruumides.

Ettevõtte juht David O'Brock-Kaljuvee ütles, et kuni kestab juurdlus, ei saa ta eilse põlengu põhjusi nimetada. Ka ei soovinud ta öelda kahju suurust.

Esmasel hinnangul on hoone on täielikult hävinud ja kõik, mis oli sees, on põlengus kannatada saanud.O'Brock-Kaljuvee avaldas lootust, et tootmine taastatakse võimalikult kiiresti.

Silmeti juhi sõnul paiknes hävinud tsehhis tantaali ja nioobiumi tootmise algetapp. Praegu otsivad ettevõtte insenerid tootmise taastamiseks vajalikke lahendusi.

Vaata rohkem err.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077