Harju Elektri tütarettevõtte juht lahkub

Harju Elektri tütarettevõtte juht Ülo Merisalu lahkub oma ametikohalt.

Harju Elekter Elektrotehnika juhata Ülo Merisalu lahkub pärast 10 aastat ametikohalt. Alates 1.juunist 2015 asub juhatuse liikme kohale ja võtab ettevõtte juhi kohustused ja ülesanded üle ASi Harju Elekter Elektrotehnika müügidirektor Jan Osa.

Jan Osa (sünd.05.11.1969) on lõpetanud Tallinna Polütehnikumi tööstusettevõtete elektriseadmete erialal (1989) ning Tallinna Tehnikaülikooli elektriajamite ja tööstusautomaatika erialal (1994). Harju Elekter kontsernis töötab Jan Osa 1994. aastast, alates 1996.aastast ASi Harju Elekter Elektrotehnika müügidirektorina.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara