TTÜ Arengufond jagab tudengitele stipendiume

27. mail antakse Tehnikaülikooli aulas kätte sihtasutuse TTÜ Arengufond sellekevadised stipendiumid kogusummas 32 910 eurot.

Sel kevadel annab Arengufond välja 2 stipendiumit doktoriõppe üliõpilastele ? 3200 eurot, 12 stipendiumit magistriõppe üliõpilastele kuni 1920 euro väärtuses, 2 stipendiumit inseneriõppe tudengitele ? 1920 eurot ning 9 stipendiumit bakalaureuseõppe üliõpilastele kuni 1280 euro väärtuses.

Juba mitmendat korda annab Kanadas 1990. aastal asutatud Estonian Ecumenical Relief Organization välja Manivald Eelnurme mälestusstipendiumi Tehnikaülikooli mehaanikateaduskonna bakalaureuseõppe eeskujulike hinnete ja mitmekülgsete huvidega üliõpilasele. Manivald Eelnurme õppis neljakümnete aastate alguses Tallinna Tehnikaülikooli mehaanikateaduskonnas. Kui ta 26 aastat tagasi Kanadas suri, pühendasid tema tütred stipendiumifondi algkapitali tema mälestuseks. Käesoleval kevadel antakse stipendium TTÜ mehaanikateaduskonna bakalaureuseõppe üliõpilasele Tõnis Soodlale.

2014. aastal toetas TTÜ Arengufond Tallinna Tehnikaülikooli tudengeid 202 941 euroga. Kokku 1,6 miljonit eurot on TTÜ Arengufond alates aastast 1999 andnud välja stipendiume TTÜ üliõpilastele ja noortele teadlastele.

 

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara