Nafta hinna langus pani Viljandi ettevõtte koondama

Viljandimaa üheks innovatiivsemaks ja edukamaks ettevõtteks peetud Bestra Engineering jagas eelmisel nädalal kaheksale töötajale välja koondamisteate, kirjutas Sakala.

Viljandi vallas Päri külas naftapuurtornide tarvikuid tootvas firmas oli seni palgal ligi 60 inimest. Neist kuus said eelmisel neljapäeval teada, et nende töökoht kaob juba järgmisel päeval. Lisaks said koondamisteate kaks töötajat: neist üks jääb tööta selle nädala lõpul ning teine 30. mail.

Poolteist kuud tagasi Bestra uueks tegevjuhiks saanud Joosep Aru selgituse kohaselt tuli töötajaskonda koomale tõmmata seetõttu, et nafta hind maailmaturul on pikka aega olnud madalseisus ja suured kompaniid pole huvitatud uute puurtornide kasutuselevõtust.

Loe rohkem Sakalast.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Aurum Chemicals is looking for a SALES ENGINEER

M-Partner HR OÜ

16. veebruar 2018

Teabevara