Kohtla-Järve keemiatööstuse juhiks saab Hannes Reinula

Kohtla-Järvel asuva keemiatööstuse Eastman Specialities uueks juhiks saab Hannes Reinula, kes on töötanud ettevõtte tootmisjuhina alates 2014. aasta suvest. 

„Esmajärjekorras keskendun tehases töötavatele inimestele ja ohutusele. Usun, et selles peitub ettevõtte edu alus,“ lausus Hannes Reinula.  „Jagan ka minu eelkäija Tony Sellers’i seisukohta, et meie kohustus on toetada omaltpoolt kohalikku kogukonda, kust meie inimesed pärit on. Esimesed sammud on juba tehtud ning edaspidi soovin seda koostööd veelgi süvendada.“

Tony Sellers juhtis Kohtla-Järve keemiatehast alates 2013. aasta septembrist ning jätkab oma karjääri emaettevõttes Eastman’i rahvusvahelise plastifikaatorite osakonna juhina. Sellers hakkab koordineerima tegevusi nii USAs, Eestis, Hiinas kui Brasiilias.

Oma panusega keskkonna hoidu alustab Eastman Roheline Kontor puude istutamisega, millest esimese paneb mulda Tony Sellers Rahvusvahelisel Maa päeval 22.aprillil.

Eastman Specialties OÜ on Kohtla-Järvel asuv keemiatööstusettevõte, mis toodab bensoehapet, naatriumbensoaati ja Benzoflex® plastifikaatorit. Firma käive oli möödunud aastal enam kui 57 miljonit eurot ning Kohtla-Järve tehas on tööandjaks 160 inimesele. Eastman Specialities kuulub emafirma Eastman Chemicals alla, mille peakontor asub USAs. Ettevõttel on tootmiskeskusi üle kogu maailma.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara